Over ons

Wie zijn wij, vraag jij je af?

Wij zijn Marcel Geene en Maartje van Dooren en samen met ons zoontje Luuk wonen wij in Wanroij.
Dit is het verhaal achter www.VerhuurToiletwagen.nl

In 2007 hebben wij ons verhuurbedrijf voor toiletwagens opgestart. Dat kwam eigenlijk heel ongepland ter wereld. Familie had voor een bruiloft een toiletwagen nodig en dat was nog best lastig te vinden. Dat bracht ons op een idee. We hebben toen twee wagens gekocht en al snel een derde. Dat liep eigenlijk best goed waardoor we door de jaren heen steeds wat wagens hebben bijgekocht. Inmiddels hebben we een ruim aantal toiletwagens en een aantal plaszuilen voor de verhuur. Ook is het mogelijk een toiletunit voor mindervalide bij ons te huren. De naam Gemar Verhuur is een combinatie van Marcel's voor- en achternaam. Een makkelijke combi die ook nog fijn klinkt!

Omdat we vanuit thuis kunnen werken zijn we gemakkelijk bereikbaar en kunnen we snel op aanvragen reageren. Vaak zijn we 's avonds nog aan het werk, hoewel dat meer als hobby voelt. We hebben dan ook als motto: snel reageren met duidelijke informatie, schone wagens leveren en nakomen wat je afspreekt! Dan weet een klant meteen waar hij/zij aan toe is zonder onverwachte bijkomende kosten. Want daar hebben we zelf ook een hekel aan.

Op deze manier brengen we met veel plezier de wagens en plaszuilen rond in heel Nederland. Je komt altijd op plaatsen waar een feestje is en waar mensen blij zijn je te zien! Dat maakt het verhuren erg leuk!

"En hoe is het schoonmaken?" Die vraag krijgen we heel vaak! Dat valt reuze mee. Met een emmer en een sopje is de wagen in een mum van tijd weer fris en klaar voor een volgend feestje!

Neem snel contact met ons op!